Wat we kunnen

Werkplekken

Bij Vuturo erkennen we het belang van een efficiënte, goed ingerichte werkplek die de productiviteit en tevredenheid van medewerkers bevordert. Onze diensten voor werkplekken zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij elke stap, van de inrichting van de werkplek tot de dagelijkse ondersteuning, migraties, en de levering van licenties op een flexibele, maandelijkse basis.

Klik hier om kennis te maken

Bij Vuturo erkennen we het belang van een efficiënte, goed ingerichte werkplek die de productiviteit en tevredenheid van medewerkers bevordert. Onze diensten voor werkplekken zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij elke stap, van de inrichting van de werkplek tot de dagelijkse ondersteuning, migraties, en de levering van licenties op een flexibele, maandelijkse basis. Bovendien zijn onze werkplekoplossingen geïntegreerd met Microsoft 365, waardoor een naadloze, cloud-gebaseerde werkomgeving ontstaat.

 

Inrichting

De inrichting van werkplekken is meer dan alleen het fysieke aspect; het gaat ook om de implementatie van de juiste software en tools die medewerkers nodig hebben om effectief te kunnen werken. Wij adviseren en ondersteunen bij de selectie en setup van hardware, software, en netwerkinfrastructuur die aansluit bij de specifieke behoeften van jouw organisatie. Ons doel is om een productieve, comfortabele en veilige werkomgeving te creëren die de efficiëntie maximaliseert.

 

Ondersteuning

Onze ondersteuningsdiensten zijn erop gericht om de continuïteit van de werkplek te waarborgen en eventuele problemen snel op te lossen. Dit omvat helpdeskondersteuning, het beheer van werkstations en het proactief monitoren van systemen om mogelijke problemen vroegtijdig te identificeren. Ons team staat klaar om medewerkers te assisteren met technische vragen of problemen, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun werkzaamheden zonder onderbreking.

 

Migraties

Of het nu gaat om het overstappen naar nieuwe software of het migreren naar de cloud, onze migratiediensten zorgen voor een soepele overgang met minimale verstoring van de dagelijkse bedrijfsvoering. Wij begeleiden het gehele migratieproces, van planning en uitvoering tot de nazorg, om ervoor te zorgen dat alle data veilig worden overgezet en dat medewerkers direct aan de slag kunnen met de nieuwe systemen.

 

Licentie Levering, Maandelijks Verrekend

Wij bieden flexibele licentiemodellen aan, waarbij licenties voor software en clouddiensten op een maandelijkse basis worden verrekend. Dit model biedt bedrijven de mogelijkheid om op te schalen of af te schalen afhankelijk van hun actuele behoeften, wat zorgt voor kostenefficiëntie en flexibiliteit. Ons team helpt bij het beheren van deze licenties, zodat je altijd beschikt over de benodigde software zonder je zorgen te maken over compliance of verouderde licenties.

 

Cloud Gebaseerd met M365

Onze werkplekoplossingen zijn diep geïntegreerd met Microsoft 365, wat organisaties toegang geeft tot een breed scala aan productiviteitstools, zoals Office-applicaties, e-mail, en samenwerkingstools, allemaal gehost in de Cloud. Dit zorgt voor een flexibele en toegankelijke werkomgeving waar medewerkers overal en altijd kunnen werken, met de zekerheid dat hun gegevens veilig en beschermd zijn.

Bij Vuturo streven we ernaar om werkplekoplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de technische eisen van het moderne bedrijfsleven, maar die ook de efficiëntie en tevredenheid van medewerkers verhogen. Onze geïntegreerde aanpak zorgt ervoor dat jouw organisatie kan profiteren van een soepele, productieve werkplekomgeving, ondersteund door de nieuwste technologieën en best practices.

 

Ik wil graag kennismaken
Wij zijn Vuturo

U bent geen nummertje

Wij geloven sterk in het bouwen van duurzame relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en wederzijds respect. Uw IT is in goede handen bij ons, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw kernactiviteiten. Ontdek hoe Vuturo het verschil kan maken voor uw organisatie.

Ik wil graag kennismaken

Wat klanten zeggen

De maatschap projecten

Ervaring: Bij een renovatie van 4800m2 kantoorpand tot opvanglocatie voor oekraïense vluchtelingen heeft Vuturo mij vakkundig van A tot Z geholpen bij de realisatie van het draadloze netwerk. Van de aanvraag doen voor het glasvezelnetwerk tot aan de installatie van alle bekabeling en wifi-accesspoints werd alles ontzorgd. Bovendien wordt het netwerk gemonitord en wordt er pro-actief gehandeld in het geval van storingen.

Titaniumbaby International BV

Adequaat en snel werken met een gedegen uitleg.

Problemen worden vlot in kaart gebracht en opgelost.

Er wordt direct gereageerd als er contact wordt gezocht met Vuturo.

Niels Lubbers tuinmachines en gereedschappen

Wij zijn blij met de goede samenwerking met de heren.