Wat we kunnen

Security

Bij Vuturo nemen we de beveiliging van onze klanten uiterst serieus. In het huidige digitale tijdperk, waar de dreiging van cyberaanvallen en gegevensinbreuken voortdurend toeneemt, bieden wij een robuuste security service die gericht is op het beschermen van de vitale ICT-infrastructuur van onze klanten.

Klik hier om kennis te maken

Onze beveiligingsdiensten zijn gebaseerd op vier essentiële componenten: netwerkbeveiliging, inclusief firewall en switching, wifi-netwerkbeveiliging, multi-factor authenticatie (MFA), en Acronis back-up oplossingen.

 

Netwerken (Firewall en Switching)

De beveiliging van netwerken vormt de basis van onze security diensten. Wij implementeren geavanceerde firewall- en switching-oplossingen die ontworpen zijn om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, netwerkverkeer te monitoren en te reguleren, en de integriteit en beschikbaarheid van netwerkgegevens te waarborgen. Onze oplossingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften en structuur van het netwerk van elke klant, waardoor een optimale bescherming wordt geboden tegen externe en interne bedreigingen.

 

Wifi Netwerken

Wifi-netwerken zijn essentieel voor de dagelijkse bedrijfsvoering maar kunnen kwetsbaar zijn voor aanvallen als ze niet goed beveiligd zijn. Wij zorgen voor een veilige wifi-infrastructuur door het implementeren van geavanceerde encryptie, veilige toegangspunten, en regelmatige updates om kwetsbaarheden te adresseren. Dit zorgt ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op een veilig en betrouwbaar draadloos netwerk voor hun zakelijke communicatie en operaties.

 

MFA (Multi-Factor Authenticatie)

Om de identiteit van gebruikers te verifiëren en de toegang tot systemen en gegevens te beveiligen, implementeren wij MFA-oplossingen. MFA vereist dat gebruikers twee of meer verificatiemethoden gebruiken om toegang te krijgen tot IT-systemen, wat een extra beveiligingslaag toevoegt bovenop traditionele gebruikersnamen en wachtwoorden. Dit helpt bij het significant verlagen van het risico op ongeautoriseerde toegang en gegevensinbreuken.

 

Acronis Back-Up

In het geval van gegevensverlies of -beschadiging is het essentieel om betrouwbare back-upoplossingen te hebben. Wij bieden Acronis back-up oplossingen, een toonaangevende back-upsoftware die zorgt voor veilige, versleutelde opslag van bedrijfsgegevens. Met Acronis kunnen we gegevens snel herstellen in het geval van een incident, wat de continuïteit van de bedrijfsvoering waarborgt en minimaliseert de impact van cyberaanvallen en andere gegevensverliesincidenten.

Door deze combinatie van geavanceerde netwerkbeveiliging, wifi-beveiliging, MFA, en Acronis back-up oplossingen, zorgen wij bij Vuturo voor een omvattende beveiligingsstrategie die onze klanten beschermt tegen een breed scala aan cyberdreigingen. Onze toewijding aan security excellence betekent dat onze klanten kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare ICT-omgeving, waardoor ze zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: hun bedrijfsvoering.

Ik wil graag kennismaken
Wij zijn Vuturo

U bent geen nummertje

Wij geloven sterk in het bouwen van duurzame relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en wederzijds respect. Uw IT is in goede handen bij ons, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw kernactiviteiten. Ontdek hoe Vuturo het verschil kan maken voor uw organisatie.

Ik wil graag kennismaken

Wat klanten zeggen

De maatschap projecten

Ervaring: Bij een renovatie van 4800m2 kantoorpand tot opvanglocatie voor oekraïense vluchtelingen heeft Vuturo mij vakkundig van A tot Z geholpen bij de realisatie van het draadloze netwerk. Van de aanvraag doen voor het glasvezelnetwerk tot aan de installatie van alle bekabeling en wifi-accesspoints werd alles ontzorgd. Bovendien wordt het netwerk gemonitord en wordt er pro-actief gehandeld in het geval van storingen.

Titaniumbaby International BV

Adequaat en snel werken met een gedegen uitleg.

Problemen worden vlot in kaart gebracht en opgelost.

Er wordt direct gereageerd als er contact wordt gezocht met Vuturo.

Niels Lubbers tuinmachines en gereedschappen

Wij zijn blij met de goede samenwerking met de heren.