Wat we kunnen

Evenementen ICT

Bij Vuturo begrijpen we hoe cruciaal communicatie en de juiste hardware zijn voor het succes van een bedrijf. Onze diensten op het gebied van zakelijke en mobiele telefonie en hardware levering zijn er om aan deze essentiële behoeften te voldoen, met oplossingen die zowel veelzijdig als betrouwbaar zijn.

Klik hier om kennis te maken

Bij Vuturo begrijpen we hoe cruciaal communicatie en de juiste hardware zijn voor het succes van een bedrijf. Onze diensten op het gebied van zakelijke en mobiele telefonie en hardware levering zijn er om aan deze essentiële behoeften te voldoen, met oplossingen die zowel veelzijdig als betrouwbaar zijn.

 

3CX Platform voor VOIP Bellen

Wij maken gebruik van het 3CX platform voor VOIP (Voice Over Internet Protocol) bellen, een toonaangevende oplossing die flexibele, schaalbare en kosteneffectieve communicatieopties biedt. Dit systeem stelt bedrijven in staat om overal ter wereld te bellen en gebeld te worden met slechts een internetverbinding, waardoor traditionele telefonielijnen overbodig worden. Het 3CX platform biedt een reeks geavanceerde functies, zoals conferentiegesprekken, IVR (Interactive Voice Response), wachtrijbeheer en meer, allemaal ontworpen om de communicatie-efficiëntie te verhogen.

 

Toestel Levering en Flexibele Gebruiksopties

Naast de levering van fysieke VOIP-telefoontoestellen, bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de 3CX webclient of mobiele app. Deze opties bieden onze klanten de flexibiliteit om hun zakelijke communicatie te beheren vanaf elke locatie, op elk apparaat, wat de mobiliteit en toegankelijkheid van medewerkers aanzienlijk verbetert.

 

Levering van Alle Soorten Hardware

Wij bieden een uitgebreide service voor de levering van hardware, met een assortiment dat alle essentiële bedrijfsbehoeften dekt. Of het nu gaat om werkplekapparatuur, netwerkcomponenten, telefonieoplossingen of printers, wij hebben de expertise om de juiste hardware te adviseren en te leveren die voldoet aan de specifieke vereisten van jouw bedrijf. Ons doel is om een one-stop-shop te zijn voor alle hardware behoeften, waardoor het proces van selectie en aankoop zo eenvoudig en efficiënt mogelijk is.

 

Werkplek, Netwerk, Telefonie, Printers, etc.

Ons aanbod omvat niet alleen de levering van fysieke apparaten maar ook de installatie en configuratie ervan, waardoor bedrijven direct aan de slag kunnen met hun nieuwe apparatuur. We begrijpen het belang van betrouwbare en hoogwaardige hardware voor de bedrijfsvoering en zorgen ervoor dat onze klanten toegang hebben tot de nieuwste technologieën die bijdragen aan hun succes.

Bij Vuturo streven we ernaar om onze klanten te voorzien van geïntegreerde communicatie- en hardware oplossingen die de efficiëntie verbeteren, kosten verlagen en de bedrijfsproductiviteit verhogen. Door te kiezen voor Vuturo, kies je voor een partner die begrijpt wat jouw bedrijf nodig heeft om te slagen in de huidige snelle en steeds veranderende zakelijke omgeving.

Ik wil graag kennismaken
Wij zijn Vuturo

U bent geen nummertje

Wij geloven sterk in het bouwen van duurzame relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en wederzijds respect. Uw IT is in goede handen bij ons, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw kernactiviteiten. Ontdek hoe Vuturo het verschil kan maken voor uw organisatie.

Ik wil graag kennismaken

Wat klanten zeggen

De maatschap projecten

Ervaring: Bij een renovatie van 4800m2 kantoorpand tot opvanglocatie voor oekraïense vluchtelingen heeft Vuturo mij vakkundig van A tot Z geholpen bij de realisatie van het draadloze netwerk. Van de aanvraag doen voor het glasvezelnetwerk tot aan de installatie van alle bekabeling en wifi-accesspoints werd alles ontzorgd. Bovendien wordt het netwerk gemonitord en wordt er pro-actief gehandeld in het geval van storingen.

Titaniumbaby International BV

Adequaat en snel werken met een gedegen uitleg.

Problemen worden vlot in kaart gebracht en opgelost.

Er wordt direct gereageerd als er contact wordt gezocht met Vuturo.

Niels Lubbers tuinmachines en gereedschappen

Wij zijn blij met de goede samenwerking met de heren.