Projecten

ONZE PROJECTEN

WIFI VERBINDING
EMMEN ON ICE

Emmen on Ice is een volledig overdekte kunstijsbaan gelegen op het Raadhuisplein in het centrum van Emmen. Emmen on Ice is 700 vierkante meter aan ijsvertier op echt ijs. Vuturo heeft een stabiele WIFI internetverbinding opgezet zodat over het gehele evenement de pinautomaten en bestelsystemen via internet functioneerden.

NETWERK AANGELEGD GEMEENTE STRIJEN

Wederom hebben we een mooi project opgeleverd in Zuid-Holland. Wij hebben voor de gemeente Strijen het gemeentehuis voorzien van een volledig nieuw netwerk en wifi inrichting t.b.v. de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

Organiseert u een evenement en u wilt een stabiele tijdelijke WIFI internetverbinding? Neem eens vrijblijvend contact op met Vuturo ICT.

RAINBOW FESTIVAL
NETWERK

Hoe gaaf was dit project! Voor Rainbow Rave in Arnhem hebben een WIFI-internetverbinding aangelegd zodat je op het hele terrein internet had en de betaalpunten werkten. We hebben dit in samenwerking gedaan met Paytree Payment Solutions en FOX Nightlife & Events.

NIJMEEGSE VIERDAAGSE
ALLES DRAADLOOS

Voor alle wandelaars op het horecaplein van de Nijmeegse Vierdaagse hebben we een WIFI netwerk opgebouwd. De betaalpunten zijn hier ook aangesloten. Een mooie samenwerking met Albron & Paytree payment Solutions.

U wilt ook een stabiele WIFI internetverbinding neem dan vrijblijvend contact op.

We doen waar we goed in zijn

Wij willen dagelijks werk effectiever en makkelijker maken! Van advies tot beheer: we doen het allemaal met veel plezier. Elke klant is voor ons een nieuwe uitdaging die we met beide handen aanpakken. Ook voor u zoeken wij een passende oplossing!