Wij zijn Vuturo

Over ons

Ons voornaamste doel is om uw IT-zorgen weg te nemen door ondersteuning te bieden die niet alleen technisch van aard is, maar ook persoonlijk en afgestemd op uw unieke behoeften.

Klik hier om kennis te maken

Welkom bij Vuturo, uw partner in IT-dienstverlening sinds april 2020. Ons avontuur begon met de ambitie om een verschil te maken in de IT-wereld, door een persoonlijke touch te geven aan elke service die we leveren. Gevestigd in Nederland, strekken onze diensten zich uit van de bruisende steden tot de rustige stranden van de Antillen, ondersteund door een energiek en jong team.

Wij zijn Vuturo

Kunnen wij u helpen?

Wij geloven sterk in het bouwen van duurzame relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en wederzijds respect. Uw IT is in goede handen bij ons, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw kernactiviteiten. Ontdek hoe Vuturo het verschil kan maken voor uw organisatie.

Ik wil graag kennismaken
Onze mensen

Zij maken het mogelijk

Ons team bestaat uit gepassioneerde en deskundige professionals, die zich inzetten om met hun expertise en creativiteit op maat gemaakte IT-oplossingen te leveren die naadloos aansluiten bij uw unieke behoeften.

Richard Bult

Mede Eigenaar / Sales

Mark Teuben

Mede Eigenaar / ICT Consultant-adviseur

Davey Sauer

Lead Servicedesk

Roy Jansen

Monteur / Logistieke plaatsingen

Franc Koops

Support medewerker / Logistieke plaatsingen